Ane & Jose

L'Ane i el Jose es van conèixer a la universitat mentre estudiaven fotografia. Van començar les carreres professionals per separat, i durant uns anys van ser assistents de fotògrafs de renom internacional.

El 2014 van començar junts un nou projecte enfocat a la moda i la publicitat. Així, van donar al mercat la seva visió fresca i d'alta qualitat, treballant per grans marques com Loewe, C&A i Desigual, i publicacions com Vogue, Vein, Glamour, Sicky Mag i Odiseo.

 

Anton Briansó

Especialitzat en fotografia publicitària i lifestyle, compagina feines de fotògraf i productor audiovisual.

Viatger de mena i "cul inquiet", va fer les Amèriques i acabà establint-se uns anys a Xile, treballant per a productores i agències internacionals com McCann, Publicis, BBDO o Ogilvy.

Ara, de nou a Barcelona, és fundador d'Alma Producciones amb Joana Salvà.

 

 

Roger Grasas

Inicia la carrera professional el 1999 combinant el reportatge documental arreu del món per a ONGs amb encàrrecs editorials i de publicitat. El 2008 el criden des del golf Pèrsic per convertir-se en el "retratista oficial" de la Cort Reial d'Aràbia Saudita, Bahrain i els Emirats Àrabs.

Dels anys al desert de la península Aràbiga va sorgir el seu premiat projecte artístic Min Turab, publicat recentment en format llibre per l'Editorial RM.

El Roger sap moure's bé entre els projectes artístics i en les produccions que requereixen astúcia i imaginació.

 

 

Manolo Pavón

És el fotògraf més apassionat pel cinema del món mundial (si més no del nostre).

Sempre amb la càmera a la mà, des de petit que fa fotografies i curts amb el seu germà.
A dia d'avui s'ha especialitzat en fotografia per a cartellera i en fotografia fixa i publicitària per a llargmetratges.

El Manolo és conegut per la seva peculiar manera de mirar, de relacionar-se amb qui hi ha davant la càmera i de donar als seus projectes una estètica cinematogràfica que els fa únics.